Луната е в знак Телец  от 04:51ч до 10:16ч на

...
Луната е в знак Телец  от 04:51ч до 10:16ч на
Коментари Харесай

Днес лунната енергия събужда огромни сили, които трябва да бъдат отправени към съзидание

Луната е в символ Телец  от 04:51ч до 10:16ч на 24 декември

Търпението нараства, усилва се силата на волята. Това е отлично време за решение на на практика въпроси. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Лунното въздействие прави хората по-упорити и напористи. Шопингът добре се отразява на душeвността. Напълнете дома си с аромати на бергамот и ванилия.

За дамите - Можете да оскубите веждите и да извършите татуировка на веждите и контура на устните. Почистете в дълбочина лицето си. От кремовете изберете тези, които съдържат екстракти от водорасли. Подходящи са маски за лице на основата на плодове и зеленчуци - банан, фасул, картофи и овесени ядки. Лосионът може да се направи с лимон, жълтък и сметана.

Да се заобикаля пиенето на студени питиета, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 13:40ч

Хубав и благополучен лунен ден. Енергията на деня е в разгара си, ободряваща и освежаваща, все по-динамична и многостранна. Благоприятно време за творчество и духовно търсене. Всички каузи в този момент вървят добре. Продуктивни ще са пътуванията и договарянията.

Енергията на луната от десетия ден е подобаваща за привличане на земни богатства и възстановяване на материалната обстановка, само че има взаимен принцип. За да получиш нещо в бъдеще, би трябвало да дадеш нещо в този момент: сила, време, пари.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на фамилията. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за близки, децата си, фамилията си. Денят е обвързван с традициите, рода, фамилията, кармичната памет. Ако имате опция, отпуснете се наоколо до водоизточници.

Следва 11 лунен ден от 13:40ч на 22 декември до 14:06ч на 23 декември

11-ият лунен ден минава под въздействието на стихиите Огън и Земя. Енергията на този ден е мощна, тежка и царствена и монументална, като величествена блестяща корона. Лунната сила се слива със силите на Земята в едно цяло и подарява човек с доста сила. В него се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности.

Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага бездейност и затънал метод на живот, само че и да се претоварвате е несвоевременно. Да не се подхващат рисковани дейности. Бъдете внимателни и деликатни във всички каузи.

Заболявания почнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и дълготрайно. Трудно се поддават на лекуване. Това визира най-вече дамите. Всяко здравно вмешателство поради неприятни последствия би трябвало да бъде изключително деликатно и минимално.

По време на 11-ия лунен ден се предлагат очистителни процедури на дома и тялото. Ефективно изчистване може освен физическо, само че и духовно посредством четете молебствия, мантри.

Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Ден рисков за взаимоотношенията. Да се заобикалят разногласия и кавги. Не е ясно кое деяние до какво може да докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми.

Правете обич за наслаждение, не сдържайте страстите. Секс единствено по взаимно предпочитание, не по обвързване или да се отбие номера. В противоположен случай рискувате да влошите здравословното си положение и да не получите никакво задоволство.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР